COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Club Sportiv Volei „DREAM TEAM” Tulcea  în parteneriat cu CSS TULCEA anunţă finalizarea proiectul „PREGĂTIRE CAMPIONAT NAŢIONAL A2”. Proiectul a avut drept  scop pregătirea intensă a voleibaliştilor tulceni în vederea participării la Campionatul Naţional volei Divizia A2 . Campionatul este încă în plină desfăşurare,abia terminându-se meciurile tur,urmând returul.

Prin intermediul acestui proiect ne-am aliniat directivelor naţionale şi europene privind conştientizarea şi gestionarea sportului şi educaţiei pentru sport, oferind măsuri implementate care să faciliteze informarea şi formarea atât a persoanelor implicate, cât şi a celorlalţi membri ai familiiilor acestora  vizând   petrecerea timpului în mod plăcut şi sănătos ,rezultatele acestui proiect fiind permanent susţinute  şi în consecinţă şi durabile. Proiectul de conștientizare adresat elevilor,profesorilor și părinţilor elevilor  a fost organizat şi adaptat cu scopul de a prezenta acest fenomen ca şi  „bună practică”.

Obiectiv general îndeplinit a- participarea la campionatul naţional de volei A2 masculin a

echipei de volei , 2019-2020

menţinerea şi valorificarea tradiţiilor în domeniul sportului

Obiective specifice îndeplinite b). s-a implicat  în viața sportivă de masă, creșterea interesului

acestora pentru o viaţă activă în mijlocul naturii.

c). am promovat echipa de volei din Tulcea la nivel naţional

şi internaţional

Această acţiune este cofinanţata de CONSILIUL JUDEŢEAN TULCEA