octombrie 21, 2021

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

El a criticat decizia cartonașului roșu a lui Jamal Lewis ca fiind un „lookie” în timpul înfrângerii calificative la Cupa Mondială a Irlandei de Nord în Elveția

Foștii internaționali din Irlanda de Nord, Neil Lennon și Chris Brent, au criticat ceea ce au văzut ca o decizie „rău intenționată” de a-l da jos pe Jamal Lewis în timpul unui meci de calificare la Cupa Mondială din Elveția.

Fundașul fundașului Newcastle United a primit un al doilea cartonaș galben pentru pierderea timpului cu doar 36 de minute la ceas, la Geneva, determinând o reacție agitată din partea asistenței de călătorie și a numerarului la studioul Sky Sports.

Deja rezervat corespunzător pentru că l-a doborât pe Brielle Empolo după ce s-a întors pe aripă și cu scorul încă 0-0, Lewis a stat la aruncare.

A durat 23 de secunde până când mingea a ieșit din joc până când arbitrul sloven Slavko Vincic a emis un al doilea galben și apoi roșu.

A fost o decizie care i-a înfuriat atât pe Lennon, cât și pe Brent, care și-au exprimat sentimentele în timpul pauzei.

„Urmăriți verdictul”, a început Lennon să vorbească în timp ce privea reluarea incidentului. „Arată spre Jamal, OK, dar nu spune„ Mută, fă un pas înainte ””.

“Este încă în picioare. Acum Jamal ar fi putut să-l arunce de câteva ori, dar arbitrul tot nu l-ar fi avertizat, nu ar fi suflat.

“Acum începe să meargă spre el, fluierând, dându-i al doilea cartonaș galben. El este Champoli. Nu am văzut niciodată un jucător rezervat pentru pierderea timpului în 36 de minute în vreun joc din viața mea. Este o decizie oribilă.

READ  Jocurile Olimpice de la Tokyo: echipa României include 100 de sportivi

“Nu-mi place ca jucător, felul în care personalul lor a aruncat mingea atât de tare. Deci poate că merge doar” ah, îți voi arăta “.”

Haide, ia un cuvânt și spune „Fă-o din nou, este un al doilea galben și ești oprit”, dar nu vii fără explicații și îi dai un al doilea galben.

“Nu e de mirare că Ian (Baraclough – Director NI) și băieții de pe bancă sunt doar supărați. Acesta este un joc uriaș.”

Brent, care și-a explicat decizia de a se retrage din serviciul internațional după controversata înfrângere a playoff-ului Cupei Mondiale în fața elvețianului de acum patru ani la Belfast Telegraph, a fost de acord cu fostul șef celtic.

„Este ridicol”, a spus el.

“Cred că arbitrul, pentru că mulțimea fluieră și huiduie, a crezut că trebuie să dea un exemplu pentru cineva, a tras cartonașul galben și apoi și-a dat seama că trebuie să fie dat afară. Poți să nu-l vezi pe față.

– Este o decizie prostească.

Este un moment care va aduce amintiri imediate fanilor Irlandei de Nord despre înfrângerea din play-off din 2017, în care singurul gol a venit după o penalizare controversată acordată de arbitrul român Ovidiu Hategan după un presupus handbal de Corey Evans la Windsor Park. .

Și în meciul de calificare de luna trecută împotriva Elveției de la Belfast, Michael Smith a fost judecat greșit pe Robin Vargas cu picior rapid pentru a acorda o nouă penalizare contestată, deși a fost salvat de Billy Peacock Farrell.

“Sunt trei meciuri pe care le-am urmărit împotriva Irlandei de Nord împotriva Elveției. Lovitură de pedeapsă în playoff, lovitură de pedeapsă în ultimul joc și acum acesta”, a conchis Lennon.

READ  Playzido este partener cu Superbet - Știri din industria europeană a jocurilor

“Cred că decizia a fost fundamental greșită. I-a lipsit bunul simț”.

“Sunt 36 de minute și 15 secunde și ești concediat pentru pierderea timpului. E o prostie absolută”.

Descărcați aplicația Belfast Telegraph

Obțineți acces rapid și ușor la cele mai recente știri, sporturi, afaceri și opinii din Irlanda de Nord cu aplicația Belfast Telegraph.



Primiți-l din Magazinul Google Play