ianuarie 31, 2023

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Game Awards au loc mâine și iată toate orele și locurile din Australia de urmărit

Game Awards 2022 este chiar după colț, un eveniment de trei ore plin de premii, sărbători și o mulțime de trailere și jocuri video noi.

Evenimentul începe vineri, 9 decembrie, la Microsoft Theatre din Los Angeles și va fi transmis în direct în întreaga lume. Din nou, vine într-un moment destul de rezonabil și pentru australieni. Iată momentele în care fanii pot fi conectați în diferitele noastre fusuri orare:

The Game Awards 2022 – vineri, 9 decembrie

  • 11.30 AEST (Melbourne / Sydney / Hobart / Canberra)
  • 11.00 ACDT (Adelaide)
  • 10.30 AEST (Brisbane)
  • 10.00 EST (Darwin)
  • 8:30 PST (Perth)
  • 13.30 NZDT (Wellington)

Veți putea urmări emisiunea la TIC nervosSi YouTubeSi Facebook LiveSi Instagram LiveSi Stare de nervozitateSi Tik Tok Live Si aburi.

Mai este timp ca fanii să voteze pentru jocurile lor preferate candidați Și în fiecare categorie. Du-te aici Pentru a-l primi pe al tău înainte de miercuri, 7 decembrie.

Jocurile acceptate anul acesta pentru râvnitul premiu Jocul Anului sunt:

  • A Plague Tale: Requiem (Asobo Studio / Focus Entertainment)
  • Elden Ring (de la Software/Bandai Namco)
  • God of War Ragnarök (Sony Santa Monica / SIE)
  • Horizon Forbidden West (Jocuri Guerrilla / SIE)
  • Stray (BlueTwelve Studio / Annapurna)
  • Xenoblade Chronicles 3 (Monolith Soft / Nintendo)

Vezi aici restul nominalizatilor.

READ  Netfix aduce sunet spațial seriei originale și gamei de filme