decembrie 6, 2022

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Încă imposibil, puteți șterge contul Instagram din aplicația de pe iPhone

Pentru a respecta cele mai recente reguli Apple App Store, Instagram oferă opțiunea de a vă șterge contul Instagram din aplicația de pe iPhone.

Dacă vrei să iei o pauză din viața ta pe rețelele sociale sau vrei să începi un cont complet nou de Instagram, acum vei putea în sfârșit să-ți ștergi contul de Instagram de pe iPhone direct din aplicația mobilă. Nu, asta nu era posibil înainte! Pentru a vă șterge sau a dezactiva contul de Instagram, vi se cere să accesați pagina Ștergeți contul din browserul mobil sau computer. Acesta a fost un proces lung și greoi, în cazul în care nu sunteți conectat la Instagram pe web. Dar acum, Instagram a făcut mai ușor pentru utilizatori să șterge contul din aplicație, a confirmat un raport TechCrunch.

Acest lucru vine după ce noile ghiduri de revizuire a App Store ale Apple au raportat că „Începând cu 30 iunie 2022, aplicațiile trimise la App Store care acceptă crearea contului trebuie să permită utilizatorilor să înceapă să-și ștergă contul în aplicație”. măr Se sugerează că ștergerea contului este o decizie importantă pentru orice utilizator. Prin urmare, procesul de inițiere și confirmare a ștergerii ar trebui să fie simplu și transparent.

Citeste si: Cauți un smartphone? Pentru a verifica instrumentul de căutare mobil, faceți clic aici.

„Vrem să oferim oamenilor mai multe modalități de a-și controla experiența și timpul pe care îl petrec pe Instagram. Un raport TechCrunch citează un purtător de cuvânt al Meta: Am introdus opțiunea de a vă șterge contul în Setări pe iOS și veți avea în continuare opțiunea de a vă dezactiva temporar contul înainte de a alege să-l ștergeți.

READ  Un nou jucător de cărți intră în ring

Cum funcționează ștergerea sau dezactivarea unui cont Instagram?

Aplicația în sine nu a distribuit nicio informație despre opțiunea de ștergere, dar raportul indică faptul că utilizatorii își vor putea dezactiva contul. Chiar și după ce continuați să ștergeți contul din aplicație, acesta vă va oferi în continuare o perioadă de răcire de 30 de zile pentru a vă reconsidera decizia de a vă șterge sau dezactiva contul. Tot ce trebuie să faceți este să reporniți aplicația la ora specificată.

Utilizatorii Instagram ar trebui să știe că, conform politicii Instagram, dezactivarea temporară a contului vă va păstra ascunse contul, profilul, fotografiile, comentariile și aprecierile până când le reactivați conectându-vă din nou. În timp ce, ștergerea contului dvs. înseamnă pur și simplu că nu o veți face. Nu vă puteți recupera niciodată datele, cu excepția cazului în care descărcați o copie a informațiilor dvs. prin intermediul programului de descărcare a datelor Instagram.