iulie 3, 2022

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Muntenegru vs România: Cum să urmăriți streamul live, actualizări de scor și meciul UEFA Nations League | 06.04.2022

00:58 acum 3 ore

Accesați scorul live Muntenegru vs România aici

Nu ratați detaliile competiției cu actualizări live și comentarii de la VAVEL. Urmărește-ne cu toate detaliile, comentariile, analizele și clasamentele pentru acest meci Muntenegru vs România pentru UEFA Nations League.

00:53 acum 3 ore

Când este meciul Muntenegru vs România pentru UEFA Nations League 2022?

Ora de începere a jocului Muntenegru vs România pe 3 iunie în multe țări este:
Argentina: 15:45 pe Star +.
Bolivia: 14:45 pe Star +.
Brazilia: 15:45 pe Star +.
Chile: 15:45 pe Star +.
Columbia: 13:45 pe Star +.
Ecuador: 13:45 pe Star +.
Statele Unite ale Americii (ET): 14:45 pe Fubo Sports Network.
Spania: 20:45.
Mexic: Video și Sky HD peste tot în albastru la 1:45 pm.
Paraguay: 15:45 pe Star +.
Peru: 14:45 pe Star +.
Uruguay: 15:45 pe Star +.

00:48 acum 3 ore

Ultima linie a României

Ultima linie a Romaniei:
Florin Nita, Andrei Burka, Vlad Sirichas, Alin Tosca, Christian Mania, Alexandru Sigoldov, Marius Marin, Darius Olaru, Andrei Evan, Valentine Mihila si Tennis Man.

00:43 acum 3 ore

Ultima linie a Muntenegrului

Ultimul meci din rândul Muntenegrului:
Milan Mizadovic, Igor Wujasic, Stephen Chavic, Sarko Tomasevic, Marco Vesovic, Marco Jankovic, Milos Rykovich, Milutin Osmajic, Adam Marusic, Steven Jovatic și Nikola Christovic.

00:38 acum 3 ore

Jucătorii României ar trebui să urmărească

Cei trei jucători responsabili de atacul României sunt singuri în echipă. Începem cu tenismenul (# 10), care este unul dintre cei mai buni jucători care au jucat vreodată pentru Pharma și a marcat un gol într-un singur joc în Serie B italiană. Atacantul este foarte important pentru echipă și are mai multe șanse să înscrie. Următorul jucător este Alexandru Cigaltov (#8), care a marcat 4 goluri în 25 de meciuri cu Galatasaray în Superliga Turciei. În cele din urmă, Andre Evan (#19) a avut un sezon incredibil în România, Universitatea Griova marcând 14 goluri în sezonul 2021-2022. Atacantul de 25 de ani va fi responsabil de distribuirea mingii pe teren și are șansa de a înscrie.

READ  EMEA Daily: PayU merge în România; Swabby strânge 124 de milioane de dolari

00:28 acum 3 ore

Trebuie să văd jucătorii din Muntenegru

Următorii trei jucători sunt considerați importanți pentru atacul și atacul defensiv al Muntenegrului. Primul Miltin Osmajic (#20) este un jucător de la Cadiz care joacă la mijlocul terenului și poate juca doar 8 meciuri în sezonul regulat la La Liga, dar a marcat în ultimul meci pentru Muntenegru. Îl vom vedea marcand un gol în joc. Urmează Adam Marusic (#23), care joacă ca mijlocaș la Lazio, marcând un gol și un assist în cele 30 de jocuri pe care le-a jucat în Serie A italiană. El va fi foarte important în crearea de jocuri periculoase la mijlocul terenului și controlul mingii. În cele din urmă, Steven Jovetic (# 10) joacă ca atacant pentru Hertha Berlin, marcând 6 goluri și un assist în locul 17 în Bundesliga.

00:18 acum 3 ore

UEFA Nations League

Cunoscută și sub denumirea de Liga Națiunilor, este campionatul internațional oficial între echipele naționale UEFA. Este aprobată de FIFA și are loc la fiecare doi ani. Ultimii campioni au fost Franța, care a înfruntat Spania pe 10 octombrie 2021, echipa Franței câștigând cu 2-1.

00:08 acum 3 ore

Bine ați venit la transmisia live de la VAVEL.com a UEFA Nations League 2022: Muntenegru vs România!