august 4, 2021

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Noul iPhone 12 violet Apple este disponibil acum pentru precomandă

Dacă doriți să obțineți IPhone 12 Sau IPhone 12 mini În noul mov, iată șansa dvs. acum: precomenzile pentru telefoanele cu noua culoare tocmai au început de la 5 AM PDT / 8 AM ET / 1 PM GMT / 10 PM EST azi 23 aprilie. 30 aprilie.

Culoarea a apărut pentru prima dată în Eveniment Apple Spring Loaded Pe 20 aprilie, de atunci am văzut mult interes pentru această nuanță specială – una care combină alb, negru, verde, roșu și albastru. Culorile pe care le puteți obține de pe iPhone 12.