iulie 12, 2024

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

SpaceX va lansa astăzi 22 de noi sateliți Starlink din Florida, după întârzieri meteorologice

SpaceX va lansa astăzi 22 de noi sateliți Starlink din Florida, după întârzieri meteorologice

Nota editorului: SpaceX vizează acum 5:07 PM EDT (2107 GMT) pentru a lansa misiunea satelit Starlink 10-2.

SpaceX urmează să lanseze alți 22 de sateliți Starlink în bandă largă pe orbită de pe Coasta Spațială din Florida vineri (14 iunie), după o serie de întârzieri meteorologice.

Sateliții Starlink vor decola la bordul unei rachete Falcon 9 de la Cape Canaveral Space Force într-o fereastră de puțin peste trei ore, care se deschide la 5:07 p.m. EDT (2107 GMT). SpaceX va transmite evenimentul în direct prin contul său X, începând cu aproximativ cinci minute înainte de lansare. Compania are până la 8:19 PM EST (0019 GMT) pentru a lansa misiunea.