iulie 31, 2021

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Urmăriți astronauții care își mișcă nava spațială SpaceX Crew Dragon cu o zi înainte de lansarea Starliner-ului Boeing

Astronauții SpaceX Crew-2 ai NASA de pe Stația Spațială Internațională se pregătesc pentru transport Vehicul spațial Dragon Crew Încercați-vă înainte de sosirea navei spațiale Boeing Starliner în weekendul viitor.

Transferul va avea loc miercuri (21 iulie), când vor călători astronauții NASA Shane Kimbrough și Megan MacArthur, astronautul JAXA Akihiko Hoshied și astronautul Agenției Spațiale Europene (ESA) Thomas Bisquet. căutare De la portul frontal al modulului Harmony al stației spațiale până la portul orientat spre spațiu. Manevra de transfer va dura mai puțin de o oră pentru finalizare, echipa planificând să detașeze nava spațială la 6:45 a.m. EDT (1045 GMT) și apoi să re-andoceze la 7:32 a.m. EDT (1132 GMT). Potrivit unui comunicat emis de NASA.

READ  Raportul OZN al Pentagonului ridică întrebări despre extratereștri: ceea ce spun oamenii de știință