octombrie 4, 2022

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Landsat 9, cel mai puternic satelit NASA din toate timpurile, va fi lansat luni de la un tip Landsat „go”.

NASA a eliminat cel mai recent satelit puternic de observare a Pământului pentru lansarea pe orbită de pe coasta Californiei luni (27 septembrie).

satelit numit Landsat 9, pe cale să fie lansat de la baza forței spațiale Vandenberg deasupra Racheta Atlas V Prezentat de United Launch Alliance. Decolarea este vizată la 14:12 EDT (11:12 AM PDT sau 1812 GMT)

READ  Aminoacizii au fost găsiți în probe de asteroizi colectate de sonda japoneză Hayabusa2