iulie 1, 2022

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Sega va anunța un nou proiect printr-o transmisie live pe 3 iunie

Fluxul de șoc al Sega a fost anunțat cu o „înștiințare urgentă” în această dimineață din contul de Twitter japonez al companiei și există câteva indicii despre ceea ce ar putea face față. Sega plănuiește să anunțe un nou proiect printr-o transmisie în direct. Transmisiunea live va avea loc pe 3 iunie 2022 la 20:00 JST / 4:00 PDT / 7:00 ET / 13:00 CEST. Telespectatorii pot urmări anunțul noului proiect Sega pe NicoNico, YouTube și Twitter Periscope.

„Deși s-ar putea să aveți o senzație de deja vu cu distribuția, vă rugăm să așteptați cu nerăbdare anunțul”, a glumit SEGA.

Interesant este că anunțul a fost lansat cu ceea ce pare a fi o imagine reprezentând consola Sega Genesis acoperită cu ciocolată, iar Miyazaki-san a fost liderul proiectului pe Sega Genesis Mini, în timp ce Okunari-san a servit drept conținut pe miniconsolă.

Va debuta pe 3 iunie la ora 20:00 JST (7 a.m. ET), iar transmisiunea în direct îi va prezenta pe Hiroyuki Miyazaki și Yusuke Okonari. Respectiv, au lucrat la mai multe francize Sega în trecut, inclusiv Puyo Puyo / Phantasy Star Online 2 / Sonic / NiGHTs și Jet Set Radio / 3DS Sega Classics / Panzer Dragoon. Acum nu mă aștept la o revenire glorioasă pentru niciuna dintre aceste francize într-o difuzare aleatorie pe 3 iunie, dar acestea sunt totuși acreditările lor.

Avem, de asemenea, un sfat puțin anticipat cu imaginea teaser Twitter, care include un controler Sega Mega Drive/Genesis în formă de bomboane, cu glazură ca un d-pad și butoane. Când începe difuzarea surpriză Sega, o puteți urmări mai jos.

Este un proiect de „super joc”? nu vreau! După toate probabilitățile, va fi un fel de relansare din nou, deoarece Sega va face, în general, oferte mari din ea. Cu toate acestea, poate, foarte posibil, vom avea o oarecare asemănare cu hype-ul E3 cu acest flux. Îți amintești de zilele în care studiourile anunțau jocuri mari oricând în iunie?

READ  Actualizarea include o nouă caracteristică indispensabilă

Producătorul executiv Sega Hiroyuki Miyazaki și producătorul creativo Sega Yosuke Okunari vor apărea în timpul programului. Miyazaki a lucrat la mai multe proiecte legate de Sonic, printre care Sonic, The Black Knight și Sonic Unleashed. Creditele lui Okunari includ munca la mai multe titluri din colecția Sega Ages și Sonic Adventure.

Nici un indiciu cu privire la ceea ce ar putea fi dezvăluit în timpul proiectului, cu siguranță, ar putea avea legătură cu acesta. Singura informație disponibilă în prezent este că acesta este un nou proiect pe care Sega îl va afișa printr-o transmisie live programată. Va fi disponibil în limba japoneză.

Acest lucru nu s-a întâmplat când Sega a anunțat prima dată un titlu printr-un stream live. Sun Chronicle, un titlu exclusiv pentru mobil, a fost un astfel de titlu. A fost dezvăluit de Sega Tokyo Game Show 2021 Livestream, care a inclus date despre joc, împreună cu sisteme unice de joc centrate pe poveste.

Sega Livestream va avea loc, deoarece noul proiect va fi anunțat pe 3 iunie 2022.