mai 25, 2024

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Urmărește astronauții SpaceX Crew-8 își mută dragonul pe Stația Spațială Internațională pe 2 mai

Urmărește astronauții SpaceX Crew-8 își mută dragonul pe Stația Spațială Internațională pe 2 mai

Cei patru astronauți din misiunea Crew-8 a SpaceX își vor transfera capsula Dragon într-un alt port de pe Stația Spațială Internațională (ISS) joi dimineață (2 mai) și puteți urmări evenimentul în direct.

Vehiculul Dragon, denumit Endeavour, este programat să se detașeze de portul frontal al modulului Harmony al stației joi la 7:45 a.m. EDT (1145 GMT), apoi să se acopereze independent, cu portul Harmony îndreptat spre spațiu, la 8:28 am EST. 1228 GMT).