august 20, 2022

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Cum să redați în flux emisiunile viitoare în San Francisco gratuit

Metallica se pregătește să găzduiască două spectacole mari în orașul lor natal, San Francisco, săptămâna viitoare, iar fanii din întreaga lume pot viziona aceste spectacole gratuit din confortul casei lor.

Populara trupă de metal a încheiat un parteneriat cu Amazon pentru a-și difuza spectacolele în perioada 17-19 decembrie la Chase Center din SF pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare. Potrivit unui comunicat de presă, „Fanii Metallica din întreaga lume vor putea urmări emisiunile live de acasă sau de pe mobil prin Amazon Music, canalul Twitch al Amazon Music și Prime Video (cu sau fără abonament Prime On Demand Watch) începând cu ora 9. pm Ora Pacificului / 12 AM ET / 5 AM GMT / 2 PM JST în fiecare noapte.”

După concerte, va fi disponibil pentru vizionare suplimentară pe The Coda Collection / Prime Video Channel.

Comunicatul de presă menționează, de asemenea, că „A 40 de ani de la Live + Film este doar începutul, deoarece a început un parteneriat larg între The Coda Collection și Metallica, care va include o gamă completă de filme de concert, documentare și conținut suplimentar care acoperă cariera trupei ajungând la canal exclusiv pe parcursul anului 2022, împreună cu filme muzicale populare de la genul Foo Fighters, Jimi Hendrix, Grateful Dead și multe altele.”

Pentru detalii complete despre transmisie, inclusiv cum să setați un memento, astfel încât să vă amintiți să îl setați, accesați CodaCollection.co.

Top 44 de cântece din 44 de zile de măreție muzicală 1991

Erica Banas este un blogger de rock clasic/newsletter, care este bine versat în etichetă și foarte amabil.

READ  Patti Luponi se întoarce în companie după ce a lipsit de la spectacole din cauza unei boli non-COVID