aprilie 21, 2024

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

SpaceX amână lansarea a 22 de sateliți Starlink din California

SpaceX amână lansarea a 22 de sateliți Starlink din California

SpaceX a resetat lansarea unui alt lot de sateliți de internet Starlink cel târziu vineri seara (29 martie).

O rachetă Falcon 9 care transporta 22 de nave spațiale Starlink era programată să decoleze de la Baza Forțelor Spațiale Vandenberg din California, joi (28 martie), dar compania a anulat încercarea înainte de a începe să alimenteze vehiculul. SpaceX vizează acum o sosire înainte de vineri la 22:30 EST (19:30 PST sau 0230 GMT pe 30 martie).