iunie 22, 2024

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

SpaceX va lansa astronauți Crew-7 pe Stația Spațială Internațională pentru NASA înainte de zorii zilei de 25 august. Iată cum să vizionezi online gratuit.

SpaceX va lansa astronauți Crew-7 pe Stația Spațială Internațională pentru NASA înainte de zorii zilei de 25 august.  Iată cum să vizionezi online gratuit.

Al doilea iranian-american din spațiu se va alătura unui echipaj internațional complet care se pregătește pentru lansare vineri (25 august).

Misiunea SpaceX Crew-7 va fi lansată pe Stația Spațială Internațională cel târziu Vineri (25 august) la ora 3:50 a.m EDT (0750 GMT) Si tu poti Urmărește în direct aici Pe Space.com, prin transmisie în direct de la NASA TV. Va începe difuzarea joi (24 august) Este ora 23:45 EST (0345 GMT vineri, 25 august).