aprilie 12, 2024

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Data de lansare confirmată pentru Valorant Clove și echipamentul Operator

Data de lansare confirmată pentru Valorant Clove și echipamentul Operator

După ce și-au postat fluturii emblematici pe rețelele sociale, Clove s-a alăturat în sfârșit listei agenților Valorant. Ei vor fi al 25-lea agent și al șaselea controlor al grupului de clienți. După lansarea ISO în episodul anterior, se așteaptă ca sosirea lui Clove să aducă o mulțime de meta-schimbări și îi poate face pe jucători să se joace mai mult cu controlere, la fel ca dueliștii lor agresivi preferați. Datorită noilor abilități interesante ale lui Clove, moartea nu va fi sfârșitul pentru tine în Valorant. Deci, dacă și tu ești nerăbdător ca noi, află data lansării și echipamentul proxy pentru Clove.


Valorant Agent Clove data lansării

Riot Games a confirmat oficial că Clove va fi adăugat la Valorant 26 martie 2024, În Episodul 8 Capitolul 2. Va fi o lansare de la jumătatea capitolului care va face parte din Episodul 8 Capitolul 2.

După ce a fost dezvăluit în Trailer de joc Acum câteva ore, Clove și-a pus ochii pe grupul de clienți al lui Valorant. Actualizarea este de așteptat să fie publicată după o oprire de întreținere de două ore. Mai jos sunt datele regionale de întreținere care vor duce la lansarea actualizării Clove:

  • Asia Pacific: 26 martie 2024 la 2:00 PM PT.
  • Brazilia: 26 martie 2024 la 18:00 Brasilia
  • Europa: 26 martie 2024 la 23:00 CET
  • Japonia: 27 martie 2024 la 6:00 AM JST.
  • India: 27 martie 2024 la 2:30 IST.

Deblochează Clove și echipamentul agentului lor în Valorant

Odată ce eliberați Clove, îl puteți obține cheltuind 1000 cum Din fila Agent. De asemenea, îl puteți obține gratuit completând Evenimentul de recrutare a agenților. Deci, va trebui să jucați și să completați cotidianele și să obțineți un total 200.000 xp.

Odată ce evenimentul de recrutare s-a încheiat, puteți debloca Clove folosind Kingdom Credits în Valorant. Trebuie să Cheltuiește 8000 din soldul Regatului Pentru a deschide noul proxy. Odată ce sunt deblocați, veți putea accesa echipamentul Operatorilor lor. Consultați echipamentul operatorului pentru cuișoare în Valorant din tabelul de mai jos:

Deci, acestea sunt datele și orele regionale de lansare pentru Clove, care se va alătura jocului marți, 26 martie. Ești încântat să încerci Clove și abilitățile lui de a se auto-învia după moarte și fum? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.