mai 19, 2024

Obiectiv Jurnalul de Tulcea – Citeste ce vrei sa afli

Informații despre România. Selectați subiectele despre care doriți să aflați mai multe

Această casă din Marrickville de la Folk Studio ascunde un dormitor luxos la mansardă

Această casă din Marrickville de la Folk Studio ascunde un dormitor luxos la mansardă

Întotdeauna ajută dacă starea „înainte” a renovării este de fapt destul de bună.

Acesta a fost cazul când practicam designul interior Studio popular I s-a cerut să actualizeze o casă plăcută, dar înghesuită, din Marrickville, pentru o familie de patru. Proprietarii locuiau deja acolo de mulți ani înainte de renovare și aveau un „ochi grozav”, potrivit directorului popular de studio Maria Burton.

„Trebuia doar să intrăm și să extindem casa, precum și să actualizăm finisajele pentru a da o nouă viață spațiului”, spune Maria.

Demolarea peretelui dintre livingul existent și sufrageria a creat o zonă de living în plan deschis care a schimbat radical senzația casei, fără a pierde caracterul existent al vechii clădiri.

„Casa are o mulțime de elemente frumoase. [We retained] Tavanele înalte, cornișele ornamentate, zidăria – pe care le-am renovat pur și simplu pentru a menține textura și a evidenția diferențele dintre pereți.'

O nouă chiuvetă europeană este ascunsă în spatele unui banc de dulapuri verzi, în timp ce o canapea modulară de culoarea mușchiului, căptușită cu boucle, a contribuit, de asemenea, la creșterea sentimentului de spațiu și funcționalitate al casei.

Cea mai mare schimbare a venit în potențialul neexploatat al mansardei vechi. Ceea ce anterior era un spațiu gol pe acoperiș a fost transformat inteligent într-un dormitor principal luminos, cu baie privată, la care proprietarii au visat întotdeauna.

„Am proiectat baia folosind plăci ceramice roz lucrate manual, care adaugă caracter spațiilor rămase. Ne-am hotărât să folosim verde moale, alb natural și violet pentru a crea ceea ce arată ca o grădină de primăvară de culoare.”

Anterior, singura modalitate de a accesa spațiul de pe acoperiș era printr-o cămină. Dar cu ajutorul constructorilor Renovările lui Tomikoau creat o scară de stejar care ducea la un nivel superior nou-nouț, unde vă așteaptă luminatoare, podele din lemn și plăci de terrazzo.

READ  Datsun 280ZX: Greu, urat și lent | Unitate flashback

Crearea acestui refugiu liniștit pentru adulți înseamnă, de asemenea, că cei doi copii – care anterior împărțeau o cameră lângă părinții lor – își pot avea acum propriile dormitoare la parter. „Oferă tuturor celor din casă șansa de a respira”, spune Maria.